Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинські податківці відзвітували про перевиконання плану

З початку року на Волині зібрано на 6,1 відсотка податків більше.

Фото Радіо трек.

Волинські податківці відзвітували про перевиконання плану

За підсумками п’яти місяців 2020 року на Волині збережено позитивну динаміку податкових надходжень

Зокрема, протягом січня-травня 2020 року в області зібрано 3 мільярди 531 мільйон гривень податкових надходжень, які адмініструють територіальні органи ДПС у Волинській області. Це майже на 202 мільйони гривень більше проти аналогічного періоду торік.

Через сповільнення економічних процесів в умовах пандемії СOVID-19 надзвичайно складним з точки зору забезпечення бюджетних надходжень був квітень.

«Через сповільнення економічних процесів в умовах пандемії СOVID-19 надзвичайно складним з точки зору забезпечення бюджетних надходжень був квітень. Однак, у травні поточного року забезпечено перевиконання індикативних показників із податкових надходжень. В підсумку, з початку року на Волині зібрано на 6,1 відсотка податків більше. За таким результатом  - налагоджений конструктивний діалог податківців з представниками соціально відповідального бізнесу, яким ми щиро дякуємо за розуміння і підтримку», –зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Посадовець особливо наголосив, що якісний податковий супровід представників підприємництва та активна протидія спробам мінімізації податків залишаються серед першочергових пріоритетів роботи органів ДПС.

Довідково: на Волині в структурі надходжень до бюджету найбільшу питому вагу займають: промисловість – 17,5 відсотка; державне управління і оборона – 14,3 відсотка; торгівля – 13,6 відсотка; сільське господарство- 6,4 відсотка.

Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

Джерело: Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.
Telegram Channel