Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Горохівщина повертається до повноцінного життя

Жителів району  закликають не нехтувати послабленими карантинними правилами.

Фото 18000.com.ua

Горохівщина повертається до повноцінного життя

У Горохівському районі недужих на коронавірус станом на 2 червня не стало більше

 Зі слів головного лікаря Горохівського центру ПМСД Галини Майко, ще одна з 36-ти хворих уже одужала, троє лікуються в лікарнях міста Луцька, інші знаходяться в самоізоляції. Тим часом медики району продовжують робити ПЛР-тести і закликають жителів району  не нехтувати послабленими карантинних правилами.

Із цих міркувань у Горохові для найменших його жителів цього тижня ще закриті двері дитячих садочків. Заступник Горохівського міського голови Максим Ящукевич і секретар міської ради Наталія Ковальчук прокоментували, що це питання вже на часі. Якщо все буде гаразд, малеча повернеться в улюблені «Казку» й «Сонечко»  9 червня.

 Із 1 червня відновлено автобусне сполучення між селами й містами  району та обласним центром.

У селах району рішення про функціонування закладів дошкільної освіти приймають органи місцевого самоврядування.

Гарною новиною порадував перевізників і тих жителів району,  які не можуть обійтися без їхніх послуг, директор ПрАТ «Горохівське АТП 10764» Сергій Шелест:  із 1 червня відновлено автобусне сполучення між селами й містами  району та обласним центром.

Зі слів пана Сергія, всі автобуси, які виїжджають із Горохівського автопарку, ретельно дезінфікуються. Водії й контролери не дозволяють заходити в салони без масок. Рекомендовано одягати й рукавички.

Сергій Геннадійович також відзначив, що в перші дні ще не спостерігається великого потоку пасажирів. Їх кількість водії контролюють відповідно до технічних характеристик транспорту.  З дня на день слід очікувати й відновлення міжобласних автобусних рейсів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel