Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині знайшли злодіїв, які вкрали сейф із «ювеліркою»

Зловмисників вислідили аж у Закарпатті.

Фото 112ua

На Волині знайшли злодіїв, які вкрали сейф із «ювеліркою»

У травні минулого року в Горохові невідомі злочинці обікрали приватний будинок, із якого винесли сейф із ювелірними виробами та грошима. Сумою збитків господар назвав понад мільйон гривень

Тоді слідчі Горохівського ВП ГУНП у Волинській області внесли відомості про цей факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України (крадіжка в особливо-великих розмірах) та розпочали досудове розслідування. А цими днями неабияк порадували власника чудовою новиною:  завдяки тісній взаємодії працівників сектору кримінальної поліції Горохівського ВП ГУНП у Волинській області, під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської місцевої прокуратури  та злагодженій співпраці з управлінням карного розшуку ГУНП у Волинській області, зібрано достатньо даних про причетність до цього злочину жителів Закарпатської області. Під час санкціонованого обшуку одного з них затримано і повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.5 ст.185 КК України.

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 1 324 000 грн. 

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 1 324 000 грн.  Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel