Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Володимир-Волинська птахофабрика відтермінувала здачу нового переробного комплексу

Через запровадження карантину на підприємстві змушені були переглянути строки здачі в експлуатацію.

Фото agrotimes.ua.

Володимир-Волинська птахофабрика відтермінувала здачу нового переробного комплексу

Карантин змусив підприємство переглянути строки здачі нового переробного комплексу «Епікур»

Карантин змусив Володимир-Волинську птахофабрику переглянути строки здачі нового переробного комплексу «Епікур». Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповіла голова наглядової ради акціонерів Володимир-Волинської птахофабрики Аліна Сич, пише agrotimes.ua.

«У нас наразі реалізується великий проєкт – будівництво нового переробного комплексу «Епікур» вартістю понад 38 млн євро. Це серйозна інвестиція в регіоні, але водночас реалізація подібних проєктів потребує стабільності в країні, – зазначила вона. – Через запровадження карантину перше, що сталося, – знизилися темпи будівництва цього комплексу. Ми змушені були переглянути строки здачі в експлуатацію. Проаналізувавши витрати, ухвалили вольове рішення залишити лише проєкти, необхідні для життєдіяльності птахофабрики».

Вартість будівництва нового переробного комплексу «Епікур» становить понад 38 млн євро.

За словами Аліни Сич, скоротилося фінансування кількох проєктів, інші були оптимізовані.

«План розвитку підприємства полягає у тому, що ми маємо завершити будівництво забійного цеху, що дасть змогу вийти на європейський ринок, – зауважила вона. – Але хочемо не просто вийти з валовою курятиною, якої і так багато, бо Україну вже давно сприймають як серйозного гравця на ринку курятини у Європі. Тому сьогодні ведемо перемовини з європейськими компаніями, щоб виходити на їхній ринок із продукцією без антибіотиків. Для себе вбачаємо велику перспективу зростання в цьому напрямі».

Telegram Channel