Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Локачинщині добудовують нову амбулаторію

В амбулаторії загальної практики сімейної медицини працюватимуть 3-4 лікарі.

Фото voladm.gov.ua.

На Локачинщині добудовують нову амбулаторію

Її планують здати в експлуатацію до липня цього року

Нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини на 3-4 лікарі будують на вул. Б.Хмельницького в с.Затурці Локачинського  району. Про це повідомляє Волинська ОДА. Як тривають будівельні роботи оглянув голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко в рамках робочої поїздки 1 червня 2020-го року.

Нині будівельна готовність об’єкта становить 95 %, хоча роботи розпочалися лише у грудні 2019-го року. Загальна кошторисна вартість – 9,3 мільйона гривень. В експлуатацію планують здати до липня 2020-го року.

Нині будівельна готовність об’єкта становить 95 %, хоча роботи розпочалися лише у грудні 2019-го року. Загальна кошторисна вартість – 9,3 мільйона гривень.  

Споруджують амбулаторію за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Розрахований медзаклад на 15 робочих місць. Тож голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко доручив підрядній організації та місцевому керівництву не затягувати з завершальними роботами та оформленням документації, аби трудовий колектив приступив до роботи та надавав медичну допомогу для населення.

Telegram Channel