Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному автомобіль на газі палав біля автозаправної колонки (Відео, фото)

Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області.

У Рівному автомобіль на газі палав біля автозаправної колонки (Відео, фото)

03 червня о 19:02 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу на території автозаправної станції в обласному центрі на вулиці Будівельників

На місце виклику було направлено два чергових відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Існувала загроза вибуху, як самої ГАЗелі, яка була обладнена газо-балонним устаткуванням так і паливних резервуарів АЗС.

Рятувальники встановили, що вогнем охоплено передню частини автомобіля марки ГАЗель. Палаюча машина знаходилася в безпосередній близкості від автозаправної колонки. Тому у першу чергу вогнебоці відбуксирували машину на безпечну відстань.

Варто додати, що існувала загроза вибуху, як самої ГАЗелі, яка була обладнена газо-балонним устаткуванням так і паливних резервуарів АЗС. До того ж, за десять метрів від «заправки» знаходилася стоянка з машинами.

Рятувальники подали вогнегасячі речовини на гасіння пожежі.
Тим часом, працівники «Рівнегазу» за допомогою спецобладнання перекрили газобалонну арматуру ГБО, а вогнеборці остаточно догасили пожежу.

О 19:18 пожежу локалізували, а о 19:29 повністю ліквідували. Жертв та постраждалих немає. Вибуху з непередбачуваними наслідками вдалося запобігти.

Вогнем знищено передню частину автомобіля. До гасіння було залучено дві одиниці пожежної техніки ДСНС та 12 рятувальників.

Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області.
Telegram Channel