Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«ОТГ – не клавіші на роялі», «Ні» примусовому приєднанню», – під Волинською ОДА протестували представники приміських громад (Відео)

Селяни обіцяли вдаватися до більш радикальних форм протесту.

Фото Олександра ПІЛЮКА.

«ОТГ – не клавіші на роялі», «Ні» примусовому приєднанню», – під Волинською ОДА протестували представники приміських громад (Відео)

Жителі Княгининівської, Заборольської, Гуто-Боровенської та Зарічанської ОТГ на Київському майдані вимагали від влади їх почути

Організатори мітингу вважаєють, що рішення про укрупнення громад прийняті кулуарно і не бачать його фінансового обґрунтування.

Представники громад закликали Президента не розцінювати ОТГ як клавіші рояля і обіцяли вдатися до більш радикальних форм протесту, якщо влада до них не дослухається.

 

Протестувальники хотіли зустрітися з головою облдержадміністрації Юрієм Погуляйком та вимагали створити робочу групу, яка й має вирішити проблему.  До активістів вийшов заступник голови облдержадміністрації Анатолій Костик. Він пообіцяв передати звернення очільнику виконавчої гілки влади області. 

 

А ще під час мітингу представники громад закликали Президента не розцінювати ОТГ як клавіші рояля і обіцяли вдатися до більш радикальних форм протесту, якщо влада до них не дослухається.

Зокрема депутат Заборольської сільради Олександр Озеруга заявив, що селяни готові перекрити дорогу до смітттєзвалища у Брищі, по якій з Луцька везуть тверді побутові відходи на сміттєзвалище. Анатолій Костик закликав активістів не вдаватися до шантажу.

Telegram Channel