Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Любешівська селищна рада хоче, щоб прикордонслужба передала їй будівлю луцьких прикордонників

Мешканці переймаються, що у бездоглядному приміщенні в нічний час збираються неповнолітні.

Фото lubeshivska-gromada.gov.ua.

Любешівська селищна рада хоче, щоб прикордонслужба передала їй будівлю луцьких прикордонників

Звернення з пропозицією передати приміщення, що перебуває в аварійному стані, місцеві обранці спрямували структурам держвлади та міністру внутрішніх справ

«Ми, депутати Любешівської селищної ради, звертаємось до Вас щодо питання передачі приміщення Луцького прикордонного загону із державної власності в комунальну власність Любешівської селищної ради, – йдеться у тексті документу, затвердженому на сесії селищної ради.

Звернення депутати адресували Міністру внутрішніх справ України Авакову, Державній прикордонній службі України, Луцькому прикордонному загону та Волинській обласній державній адміністрації.

«В смт Любешів Волинської області за адресою: вул. Незалежності, 78 розташоване приміщення, у якому розміщувалась комендатура прикордонних постів «Любешів» Луцького прикордонного загону та яке понад 10 років ніким не використовується Приміщення знаходиться на центральній вулиці селища та перебуває в занедбаному стані, не охороняється. Крім того, окремі об’єкти за вищевказаною адресою перебувають в аварійному стані та загрожують життю і здоров’ю жителів селища», – мовиться в зверненні.

Приміщення, у якому розміщувалась комендатура прикордонних постів «Любешів» Луцького прикордонного загону, понад 10 років ніким не використовується та перебуває в занедбаному стані.

Жителі селища Любешів та сусіднього багатоквартирного будинку неодноразово звертались до Любешівської селищної ради з приводу того, що на території приміщення прикордонного загону в нічний час перебувають малолітні та неповнолітні особи, які при цьому наражають себе на небезпеку. Оскільки зазначене приміщення не перебуває у комунальній власності, Любешівська селищна рада не може здійснити заходи щодо його благоустрою.

Депутати просять розглянути цю проблему якнайскоріше.  

Telegram Channel