Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За добу поліція Волині зареєструвала понад 20 крадіжок: більше половини з них розкриті

За усіма фактами таємного викрадення майна слідчі розпочали кримінальні провадження.

Фото vl.npu.gov.ua.

За добу поліція Волині зареєструвала понад 20 крадіжок: більше половини з них розкриті

Найбільше фактів таємного викрадення майна зареєстрували у Луцьку, Маневицькому районі та Володимирі-Волинcькому

Так, зокрема, у Луцьку оперативники встановили зловмисника, котрий обікрав квартиру 20-річного жителя обласного центру. 33-річний лучанин пошкодив замок дверей, проник до помешкання та викрав гаманець із грошима і банківськими картками, повідомляє ГУ НПУ у Волинській області.

Окрім цього, поліцейські розкрили крадіжку гаманця із квартири 36-річної лучанки, крадіжку телефонного кабелю по вулиці Гордіюк та три крадіжки з торгових закладів.

У Камені-Каширському раніше судимий 45-річний місцевий житель розібрав стіну підсобного приміщення та викрав частину металевої конструкції гужової підводи. 

У Камені-Каширському раніше судимий 45-річний місцевий житель розібрав стіну підсобного приміщення та викрав частину металевої конструкції гужової підводи. Правопорушника викрили дільничні офіцери поліції. Викрадене майно вилучили.

Співробітники Володимир-Волинського відділу поліції розкрили дві крадіжки продуктів харчування із місцевих магазинів, у Ківерцівському районі встановили зловмисника, котрий викрав у 28-річної місцевої жительки золоті сережки, а в Луцькому районі оперативники викрили 48-річну жінку у крадіжці велосипеда. Двоколісного вилучили та повернули власнику.

За усіма фактами таємного викрадення майна слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Telegram Channel