Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Рівному 14-річний підліток зняв відео, як ґвалтує свою 12-річну подругу

Хлопець знімав відео для того, аби довести, що він справді зустрічається із семикласницею.

Фото Pixabay.

У Рівному 14-річний підліток зняв відео, як ґвалтує свою 12-річну подругу

Кривдник погрозами примусив дівчину до інтиму, все зняв та виклав запис в інтернет, аби похизуватися перед однолітками

Ролик побачила не лише вся школа. Шокуючі кадри швидко розлетілися соцмережами, поки їх не побачили рідні зґвалтованої школярки.  Вони звернулися до поліції, і тепер самовпевнений юнак уже в статусі підозрюваного. І якщо його визнають винним, а всі докази він сам виклав в Інтернет, загриміти за грати він може надовго.  Малолітньому кривднику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, пише «Рівне вечірнє» із посиланням на «Надзвичайні новини».

Хоча підозрюваний у зґвалтуванні школярки й сам неповнолітній, однак він уже досягнув віку кримінальної відповідальності. Якщо його вина буде доведена у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

За словами учнів школи, хлопець знімав відео для того, аби довести, що він справді зустрічається із семикласницею.

– Він те відео скидав всім. Хвалився, казав, що дуже крутий. У нас це відео бачили всі старшокласники, сміялися і передавали один одному. Але ми всі шоковані. Дівчинка навчається у 7 класі, – розповіла одна із учениць школи. 

Правоохоронці розповіли, що 14-річний хлопець познайомився зі своєю жертвою в соціальній мережі Instagram, а за декілька днів вони вирішили зустрітися вживу. Однак своєї вини юнак не визнає.

– Факт розповсюдження відео був, наразі у Рівненському відділі поліції наявне кримінальне провадження по факту розповсюдження відео. Про те, чи наявні елементи порнографічного характеру, встановить експертиза, – повідомила прокурорка Рівненської місцевої прокуратури Ілона Ютовець.

І хоча підозрюваний у зґвалтуванні школярки й сам неповнолітній, однак він уже досягнув віку кримінальної відповідальності. Якщо його вина буде доведена у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Telegram Channel