Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Питання автодороги Луцьк-Любешів зрушилось з мертвої точки

Під час зустрічі обговорили ремонт кількох доріг на Волині.

Фото із сторінки Ірини Констанкевич у facebook.

Питання автодороги Луцьк-Любешів зрушилось з мертвої точки

Народний депутат від Волині Ірина Констанкевич зустрілася з головою Державного агентства автомобільних доріг України Олександром Кубраковим. Вони обговорили питання ремонту автомобільної дороги Р-14 Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ

Пані Констанкевич, зокрема, поінформувала: «Неодноразово зверталася до Кабінету Міністрів України, Укравтодору та інших центральних органів виконавчої влади. І лише у цьому році вдалося включити зазначену дорогу у перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення. Було виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонтні роботи окремих ділянок дороги (зокрема, на ділянці в районі с. Озеро Ківерцівського району, км 16+829 – км 24+927) та оголошено тендерні процедури для здійснення ремонтних робіт на суму 144,6 млн грн.

Очільнику Укравтодору наголосила, що автошлях Р-14 є магістральною дорогою, яка з’єднує обласний центр з пунктом пропуску через державний кордон України на кордоні з Білоруссю – «Дольськ».

Очільнику Укравтодору наголосила, що автошлях Р-14 є магістральною дорогою, яка з’єднує обласний центр з пунктом пропуску через державний кордон України на кордоні з Білоруссю – «Дольськ». Після подолання наслідків епідемії коронавірусу та зняття карантинних обмежень тут щодня перетинатимуть кордон сотні громадян Білорусі та України, що стимулюватиме економічну та соціальну активність північно-східної частини Волинської області.

Окрім цього, обговорили можливість подальшого ремонту територіальних доріг округу:

 Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – /Р-14/,зокрема, на ділянці Камінь-Каширський – Любешів. Частину дороги у селі Видерта вже відремонтовано, планується здійснити роботи у селі Погулянка та на інших відрізках;

Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/. В минулому році було здійснено ремонт найбільш проблемних ділянок на відрізку Седлище – Камінь-Каширський, а зараз необхідно ремонтувати і напрямок Камінь-Каширський – Ковель».

Telegram Channel