Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Любешівщині обмеження у зв’язку з пандемією  продовжено

Ринок тимчасово припинить роботу.

Фото lubeshivska-gromada.gov.ua.

На Любешівщині обмеження у зв’язку з пандемією продовжено

Заборонено роботу на території району закладів харчування, місць масового відпочинку та автостанції

Рішенням Любешівської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 4 червня заборонено роботу КП «Любешівський ринок» до 10 червня 2020 року. Про це повідомляє Любешівська селищна рада.

Крім цього, заборонено роботу на території району закладів харчування, місць масового відпочинку та  автостанції – йдеться у протоколі комісії райдержадміністрації.

Упродовж останньої доби у Любешівському районі офіційно зареєстрований один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію.  

За повідомленням Любешівської райдержадміністрації упродовж останньої доби у Любешівському районі офіційно зареєстрований один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. За весь період спостереження COVID-19 виявлено у 6 жителів Любешівського району, які підтверджені лабораторно методом ПЛР.

За останню добу відправлені у вірусологічну лабораторію ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» зразки біологічних матеріалів для перевірки наявності коронавірусної інфекції в організмі щодо 22 – х осіб.

Telegram Channel