Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ковелі оновили атракціони для найменших

У парку прагнуть розширити спектр розваг для дітей.

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі оновили атракціони для найменших

Дітей уже чекають в секторі дозвілля, що у парку культури і відпочинку

 

 Розширити спектр розваг та «оживити» це місце прагне новий директор парку Святослав Мартинюк разом зі своїми однодумцями.

«Найперше розчистили територію, обрізали дерева, а також вирішили відремонтувати атракціони, які вийшли з ладу. Уже відреставрували давно знайомі ковельчанам «Олені» та «Кораблик», - розповідає Сергій Герасимчук, який уже понад 20 років займається тут підприємницькою діяльністю.
Каже, що так вирішили підтримати теперішнього керівника. Багато зробили власними руками. Ще мають чимало планів. На черзі — аквадром. Його теж хочуть повністю оновити, замінити старі сходи, реставрувати ванну та запустити човники, аби запропонувати дітворі водні атракціони.

Нещодавно завезли ще один батут, який теж займе своє місце і служитиме маленьким відвідувачам.

Нещодавно завезли ще один батут, який теж займе своє місце і служитиме маленьким відвідувачам.
Щоправда, їх тепер не багато. Сергій каже, що є чимало причин — це, звісно карантин, відсутність транспорту, погодні умови, люди стали обережнішими, та й фінансові проблеми даються взнаки.

 

 «Але ми не зупиняємось, працюємо своєю невеликою командою. І чекаємо, що тут стане людно. Хочеться, щоб діти зі своїми батьками мали можливість гарно провести час», - додає Святослав Мартинюк.
Разом з тим запрошує інших підприємців, небайдужих ковельчан долучитись до хорошої справи та допомогти у розвитку цієї зони відпочинку у міському парку.

 

 

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel