Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
920-ту річницю Острога сьогодні святкуватимуть онлайн

У неділю, 7 червня, місто відзнає День народження.

Фото Рівненсьої ОДА.

920-ту річницю Острога сьогодні святкуватимуть онлайн

З нагоди святкування Дня міста, жителів в режимі онлайн привітають гурти «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» та «MORE NEBA»

У неділю, 7 червня, місто Острог відзначатиме 920-ту річницю із дня заснування. Цьогоріч через пандемію коронавірусу традиційне святкування відбудеться в режимі онлайн. Про це інформує сайт Рівненської ОДА.

Так, о 9:30 глядачів запросять долучитися до онлайн-руханки «Доброго ранку, місто!», по тому презентують відео-рецепт із приготування традиційного куліша.

Пізніше, на учасників онлайн-святкування чекатиме вікторина «Як добре ти знаєш своє місто?» та квест про історію і пам’ятки міста Острога у мобільному додатку «Іzi.travel». А для наймолодших – покажуть лялькову виставу «Пан Коцький».

Усі онлайн-відео будуть доступні протягом дня, їх транслюватимуть за посиланням – https://bit.ly/3dEbHqL

Також у цей день запланована онлайн екскурсія містом  на основі гри «Подорож Острозькими стежками». Окрім розваг, запланована низка відео-спогадів, зокрема, «Чим жив Острог протягом минулого року», «Фотоісторія міста Острога» та «Чому я обрав Острог?».

Також, з нагоди святкування Дня міста, жителів Острога в режимі онлайн привітають гурти «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» та «MORE NEBA». Усі онлайн-відео будуть доступні протягом дня, їх транслюватимуть за посиланням – https://bit.ly/3dEbHqL

Telegram Channel