Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вночі на Волині впіймали двох до зубів озброєних браконьєрів, які збиралися влаштувати криваву бійню

Немає слів...

Ілюстративне фото ukrreporter.com.ua

Вночі на Волині впіймали двох до зубів озброєних браконьєрів, які збиралися влаштувати криваву бійню

Мали при собі дві рушниці, прибори нічного бачення та глушники

Шостого червня 2020 року до Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від рибалок-любителів про факт грубого порушення правил рибальства. Рибалки повідомили, що на р. Луга, поблизу с. Черчичі Володимир – Волинського району Волинської області, громадяни ймовірно готуються здійснювати вилов водних біоресурсів електрострумом.

Громадяни вірогідно готувалися до полювання на тварин у темний час доби.

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на місце правопорушення. Близько 2 ночі викрито двох жителів м. Володимир - Волинський, які прямували до лісу, маючи при собі дві рушниці, прибори нічного бачення та глушники. Громадяни вірогідно готувалися до полювання на тварин у темний час доби.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області для подальшого з'ясування причин та обставин даної справи.

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Ваша активність допомагає попередити серйозні злочини. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40» - повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel