Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Камінь-Каширському районі внаслідок автопригоди загинув  мотоцикліст, а в Ковелі поліція розшукала  водія, котрий втік з місця ДТП

Правоохоронці встановлюють усі інцидентів.

Фото Патрульна поліція Волинської області.

У Камінь-Каширському районі внаслідок автопригоди загинув  мотоцикліст, а в Ковелі поліція розшукала  водія, котрий втік з місця ДТП

За цими фактами тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 2 та ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України  

У суботу, 6 червня, на грунтовій дорозі у селі Грудки Камінь-Каширського району, мотоцикл Viper V200 врізався у паркан місцевого кладовища.

Від отриманих травм водій мотоцикла помер у відділенні реанімації районної лікарні.

За кермом  транспортного засобу перебував 27-річний житель цього ж району. Від отриманих травм водій мотоцикла помер у відділенні реанімації районної лікарні.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує обставини трагедії.

А в неділю у Ковелі водій Volkswagen Т-4 на  перехресті вулиць Шевченка-Варшавська збив 32-річного велосипедиста, жителя Ковельського району.  Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження.

За кермом автівки перебував 21-річний житель селища Люблинець.

Водій автомобіля з місця пригоди втік. Поліцейські оперативно розшукали та затримали транспортний засіб. За кермом автівки перебував 21-річний житель селища Люблинець.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років обмеження волі. Триває слідство.

Telegram Channel