Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Хати на Волині обкрадала пара злодіїв з Львівщини

Крадії хазяйнували у будинках під час відсутності господарів.

Фото Район.Володимир-Волинський.

Хати на Волині обкрадала пара злодіїв з Львівщини

Наприкінці цьогорічного травня горохівські поліцейські отримали повідомлення про те, що з одного будинку жителя села Квасова була викрадено комп’ютер і телевізор, стабілізатор і електротример, з іншого – побутові речі й посуд

Щоб знайти зловмисників, полісменам знадобилося небагато часу. Фахово проведеними оперативно-розшуковими заходами  крадіїв розшукали  в сусідній Львівській області. Як з’ясувалося за попередніми даними, в оселях, які потерпілі зоставили пустками,  «похазяйнувала» парочка з Сокаля: вже раніше судимий житель 40-річний житель містечка і його молодша на сім років співмешканка.

«Похазяйнувала» парочка з Сокаля: вже раніше судимий житель 40-річний житель містечка і його молодша на сім років співмешканка.

Слідчі Горохівського відділу поліції  ГУНП у Волинській області  внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань. Парі  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка із проникненням у житло чи інше сховище). Викрадене вилучено. Тривають слідчі дії. Порушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel