Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Ковелі призупинили роботу лікарської комісії при військкоматі

Міська влада каже, що ковельчани почали нехтувати правилами безпеки.

Фото з сайту Ковельської міськради.

У Ковелі призупинили роботу лікарської комісії при військкоматі

Загальна кількість нових випадків COVID-19 в області за останні 7 днів на 100 тис. населення перевищує норму у понад два рази

Враховуючи рівень захворюваності на COVID-19 серед мешканців міста, послаблювати карантинні обмеження у Ковелі не можна. Про це йшлося на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС, яке провів міський голова Олег Кіндер. Про це інформує сайт Ковельської міськради.

Тож у Ковелі призупинили роботу лікарської комісії при міській призовній дільниці військкомату.

За інформацією завідувачки міськрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦМ України» Людмили Маляр, загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення перевищує норму у понад два рази і становить 27, 8 осіб ( потрібно менше 12-ти).

Міський голова наголосив, що Ковель до другого етапу виходу з карантину не готовий і знову відкриття дитсадків, відновлення пасажирських перевезень доведеться відкласти. Ковельчани почали нехтувати правилами безпеки у той час, коли загроза поширення коронавірусної інфекції є досить високою.

Знову відкриття дитсадків, відновлення пасажирських перевезень доведеться відкласти.


Він доручив своєму першому заступнику Михайлу Гетьману та представникам поліції посилить контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у місцях найбільшого скупчення людей.

Telegram Channel