Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Володимир-Волинську птахофабрику можуть закрити

Нині на підприємстві тривають протиепідемічні заходи.

Фото te.20minut.ua.

Володимир-Волинську птахофабрику можуть закрити

Станом на 10 червня на Володимир-Волинській птахофабриці діагноз «коронавірус» лабораторно підтвердили у 48 людей

«На птахофабриці найпотужніший спалах», – оцінив заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук. Як розповів він Суспільному, на фабриці працюють майже 1 300 людей. Нагадаємо, станом на 9 червня на підприємстві було зафіксовано 21 випадок COVID-19. Більшість недужих працює у цеху напівфабрикатів. Якщо кількість недужих зросте роботу фабрики можуть призупинити, - розповіла головна санітарна лікарка області Наталія Янко.

Якщо кількість недужих зросте роботу фабрики можуть призупинити, – розповіла головна санітарна лікарка області Наталія Янко.

Заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук: «Багато людей з міста там працюють. Вчора ми звернулися до заступниці голови ОДА Щербак Тетяни щодо прийняття мір до цього підприємства. Нам пообіцяли в позаплановому режимі зробити всі ПЛР дослідження саме по нашому місту, щоб оперативно відпрацювати всіх контактних осіб, щоб вони були на самоізоляції».

Зі слів головної санітарної лікарки області, нині на підприємстві тривають протиепідемічні заходи. «Якщо далі інфекція буде поширюватися, то будуть прийматися рішення і про зупинення діяльності цих підприємств», – розповіла Наталія Янко.

Зі слів Наталії Янко, спалахи коронавірусу нині фіксують і на інших підприємствах, зокрема у місті Ковель та обласному центрі.

Telegram Channel