Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненщині викрали раритетний «Volkswagen», аби витягнути з багнюки BMW (Фото)

Волинь-нова

На Рівненщині викрали раритетний «Volkswagen», аби витягнути з багнюки BMW (Фото)

Поліцейські на місці події встановили, що увечері напередодні компанія молодиків їхала у село Тайкури Рівненського району на відпочинок

Здолбунівські поліцейські викрили рівнянина на угоні легковика, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Про зникнення автівки із подвір’я господарства до поліції сьомого червня близько п’ятої ранку повідомив власник — 37-річний житель села Степанівка. 

Поліцейські на місці події встановили, що увечері напередодні компанія молодиків їхала у село Тайкури Рівненського району на відпочинок. Однак прямуючи польовою дорогою, автомобіль «BMW» «застряг» у болоті між селами Мар’янівка та Степанівка. По допомогу хлопці звернулися до друзів, які одразу ж приїхали на місце. Проте і їх легковик там зламався.  

Уранці парубки залишили усі транспортні засоби та самотужки дісталися додому.

Відтак, один із компанії, 24-річний рівнянин, пішов у село Степанівка на пошуки трактора. Однак, на вулиці Приходька його увагу привернув «Volkswagen Golf», власник якого необачно залишив ключі у замку запалювання. Але і цей легковик до місця призначення не доїхав — також «застряг» у полі неподалік села.

Уранці парубки залишили усі транспортні засоби та самотужки дісталися додому.

Того ж дня поліцейським вдалося знайти викрадений автомобіль та вийти на слід зловмисника. Наразі він дає покази слідчим у рамках розпочатого кримінального провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті — від трьох до п’яти років позбавлення волі.  

 
Telegram Channel