Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Демонтовував метал: чоловік вчинив наругу майже над 30-ма могилами

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років.

Фото Нацполіції.

Демонтовував метал: чоловік вчинив наругу майже над 30-ма могилами

Викрадене зловмисник здавав на металобрухт задля прибутку

Працівники Глобинського відділу поліції, що на Полтавщині, встановили особу вандала, якого обґрунтовано підозрюють в нарузі над могилами в одному із сіл району. Ним виявився 32-річний житель Глобиного, який раніше мав проблеми із законом. Про це повідомляє пресслужба ГУ НП в Полтавській області.

За попередньою версією слідства, чоловік систематично демонтовував металеві конструкції, які були встановлені під надмогильними пам’ятниками та плитами на кладовищі. Надалі викрадене фігурант здавав на металобрухт для отримання прибутку. Таким чином чоловік пошкодив близько 30-ти надмогильних конструкцій.

Чоловік систематично демонтовував металеві конструкції, які були встановлені під надмогильними пам’ятниками та плитами на кладовищі.

«Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою з корисливих мотивів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років. Тривають слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

Telegram Channel