Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині створили комунзаклад для атовців «Ветеранський простір»

Нова установа допомагатиме здійснювати проєкти колишніх воїнів української армії.

Фото horyn.info.

На Рівненщині створили комунзаклад для атовців «Ветеранський простір»

В штаті – п’ять осіб, зокрема психолог та юрист.

10 червня, розпорядженням голови облради було призначено тимчасового директора, який має зареєструвати новостворений заклад «Ветеранський простір». Про це інформує сайт «Горинь.Інфо».

Як повідомляють у координаційній раді з питань ветеранів Рівненщини, депутати Рівненської обласної ради проголосували за створення комунального закладу «Ветеранський простір» та виділили на його діяльність 350 000 гривень на 2020 рік. Звісно, цих коштів недостатньо для повноцінної роботи, але цього вистачить, щоб зрушити процес з «мертвої точки».

Директором закладу стала Ольга Яковлєва. Першою справою закладу буде моніторинг всіх проектів, які подавали учасники бойових дій та спілок на Коордраду з питань ветеранів.

Таку ініціативу ветерани запропонували ще на початку року.

Створення такого ветеранського закладу – ініціатива Координаційної ради з питань ветеранів при Рівненській ОДА, в яку входять представники ветеранських спілок та організацій області. Таку ініціативу ветерани запропонували ще на початку року. Після полагодження всіх процедурних питань, «Ветеранський простір» запрацює повною мірою. В штаті комунального закладу працюватимуть п’ять осіб, зокрема психолог та юрист.

Знаходитиметься ветеранський комунальний заклад поряд з чиновниками ОДА та обласної ради: з питань співпраці та допомоги вже зараз можна звертатись за адресою: майдан Просвіти, каб.221 Б.

Telegram Channel