Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У луцькому дитсадку вперше за 50 років відремонтували пральню

Пральню оновили в дитсадочку №28 Луцька.

Фото Ігоря Поліщука.

У луцькому дитсадку вперше за 50 років відремонтували пральню

А в іншому садочку воду підігріватимуть за допомогою енергії сонця

 

 В освітніх закладах міста продовжують поточні та капітальні роботи, аби в новому навчальному році зустріти працівників й дітей в кращих умовах. Про це інформує радник міського голови Ігор Поліщук (на фото вгорі) на своїй сторінці у facebook. У його дописі, зокрема, йдеться:

«Вчора під час традиційного об'їзду відвідали наступні об'єкти:

1. У садочку №28 нещодавно було замінено аварійний паркан, капітально відремонтовано пральню та встановлено в ній нове обладнання. Пральня в садочку не ремонтувалася 50 років, а вона має підвищене навантаження, адже це садочок для особливих дітей з можливістю цілодобового перебування.

 

 

Буде повністю замінено вікна на енергоефективні, капітально відремонтовано та утеплено фасад.

2. Дошкільний навчальний заклад №36 — єдиний садочок, де була відсутня центральна система підігріву води. Відтак, на даху закладу встановили сонячні батареї, які у сонячні дні можуть працювати і на опалення. Окрім цього, встановлено тепловий насос, що дозволить суттєво зекономити кошти міського бюджету на енергоносіях. Садочок було модернізовано у співпраці з ЕСКО. Також з міського бюджету передбачено 185 000 грн. на заміну вікон. Пізніше в садочку передбачено капітально відремонтувати й утеплити фасад.

3. Продовжуються ремонтні роботи у школі №24. Тут буде повністю замінено вікна на енергоефективні, капітально відремонтовано та утеплено фасад. За кошти міського бюджету також капітально ремонтується харчоблок закладу. Всі роботи плануємо завершити до 1 вересня».

 

 

Telegram Channel