Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Суркіс готовий оплатити тести для всієї Першої ліги

Суркіс жорстко розкритикував УАФ.

фото: Динамо.

Суркіс готовий оплатити тести для всієї Першої ліги

Президент Динамо Ігор Суркіс висловився щодо ситуації з відновленням сезону в Першій лізі

Такого чемпіонату, як у Першій лізі в цьому році, я давно не пам'ятаю. Чимало матчів я дивлюсь. Є клуби, які претендують на підвищення у класі. Підкреслюю, за спортивним принципом. Не за договірняками з федерацією футболу, яка телефонує деяким клубам, що треба проголосувати, щоб турнір не відбувся, а чітко за спортивним принципом. Тим командам, які хочуть потрапити в еліту через домовленості, доведеться пройти крізь серйозні випробування. Я вам відразу скажу. Щобільше, невдовзі вони гратимуть у футбол самі, на стадіоні Баннікова. Для них буде багато сюрпризів – це я гарантую.

Якщо раптом, хоча я в цьому сумніваюся, в їхньому списку є пункт про допомогу «Динамо», то ми їхньої допомоги не потребуємо. Нехай гроші направлять на підтримку українського футболу.

Якщо відновлення Першої ліги залежить від того, що всім потрібно здавати тести, я готовий профінансувати процедуру для усієї ліги. Це не маленькі гроші. Я готовий профінансувати, лише щоб усе було чесно і прозоро. Мало того, УЄФА виділив гроші УАФ для подолання наслідків коронавірусу. Якщо раптом, хоча я в цьому сумніваюся, в їхньому списку є пункт про допомогу «Динамо», то ми їхньої допомоги не потребуємо. Нехай гроші направлять на підтримку українського футболу. Вони інтриги плетуть з трьома клубами. Це – сором! Сором і ганьба. Знову до цього повертаюся і буду повертатися. Я не мовчатиму», – сказав Суркіс у коментарі для ТаТоТаке.

відео

Джерело: Футбол 24.
Telegram Channel