Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі школи готові приймати випускників на ЗНО в умовах карантину

У школах мають забезпечити дистанцію, провітрювання, масковий режим та дезінфекцію.

Фото golos.com.ua.

Луцькі школи готові приймати випускників на ЗНО в умовах карантину

Держпродспоживслужба запевнила, що всі перевірені об’єкти відповідають вимогам

Інспектори Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області 12 червня перевірили 17 закладів загальної середньої освіти, у яких 15 та 17 червня буде проводитися пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Усі перевірені об’єкти відповідають вимогам для проведення ЗНО у умовах карантинних обмежень. Про це сьогодні повідомили під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у режимі відеозв’язку, яку провів перший заступник міського голови Григорій Недопад, інформує сайт Луцької міськвлади.

Держпродспоживслужба перевірила 17 закладів загальної середньої освіти, у яких 15 та 17 червня буде проводитися пробне зовнішнє незалежне оцінювання. 

За даними управління охорони здоров’я міської ради та Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України, у Луцьку станом на 12 червня виявлено 248 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. За останню добу зареєстровано 5 нових випадків хвороби. При цьому щоденно реєструються випадки захворювання медиків. До сімейних лікарів із захворюваністю на грип та ГРВІ за добу звернулося 100 лучан.

Telegram Channel