Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині протягом вихідних пожежники врятували життя двох людей

Рятувальники 9-ї ДПРЧ м.Горохів за допомогою гідравлічного інструменту вивільнили людину з потрощеного авта.

Фото vl.dsns.gov.ua.

На Волині протягом вихідних пожежники врятували життя двох людей

У період з 9 червня по 14 червня ліквідовано 18 пожеж (1 людина врятована), здійснено 17 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт

Завдяки оперативним діям врятовано життя людини під час пожежі та життя людини, котра потрапила в ДТП, інформує Управління ДСНС у Волинській області.

14 червня опісля півночі виникла пожежа в дерев’яному одноповерховому житловому будинку в м. Луцьку на вулиці Олександра Богачука. Повідомлення про пожежу до служби «101» надійшло о 00:54, за викликом оперативно прибули рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Луцька, подали на гасіння пожежі спеціальний водяний ствол і змогли врятувати з задимленого приміщення підлітка. Вогнем знищено меблі, вікно, пошкоджено покрівлю та перекриття будинку. Врятований не постраждав, госпіталізації не потребував. Причина пожежі встановлюється.

13 червня о 22:29 до служби «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі двох автомобілів поблизу с. Підбереззя Горохівського району Волинської області. Внаслідок зіткнення в автомобілі «Volksvagen Golf» затиснуло водія у деформованому кузові автомобіля. Рятувальники 9-ї ДПРЧ м.Горохів за допомогою гідравлічного інструменту вивільнили людину та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону УДСНС області проведено знешкодження вибухонебезпечних предметів у Ковельському,  Маневицькому, Старовижівському  районах. Всього знешкоджено 26 вибухонебезпечних предметів різного виду та калібру.

За викликом оперативно прибули рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Луцька і змогли врятувати з задимленого приміщення підлітка. Врятований не постраждав, госпіталізації не потребував.  

12 червня о 17:35 від оператора лінії «102» надійшло повідомлення про те, що в с. Липляни Ківерцівського району на заплаві р. Стир імовірно втопився хлопчик. За свідченням очевидців, дитина пішла купатись без супроводу дорослих і не повернулася до берега. Фахівці Луцького відділення групи водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП УДСНС області провели обстеження дна заплави річки та наступного дня о 7:54 віднайшли тіло Ярослава, 2008 р.н., який проживав у с. Липляни.

Рятувальники застерігають батьків пильнувати за дітьми під час літніх канікул, не дозволяти їм перебувати біля водойм без нагляду дорослих.

Telegram Channel