Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі поліцейські викрили незаконні пункти прийому металобрухту

Організаторам нелегального бізнесу загрожує штраф, виправні роботи, обмеження волі строком на один рік або позбавлення волі строком до трьох  років.

Фото Pixabay.

У Ковелі поліцейські викрили незаконні пункти прийому металобрухту

Нелегальну діяльність в гаражному боксі здійснював 33-річний житель Рівненської області

Минулої п’ятниці, 12 червня, співробітники поліції виявили у Ковелі нелегальний пункт прийому металобрухту. Підпільний бізнесмен займався скуповуванням у населення брухту чорних металів без дозвільних документів на такий вид діяльності.

Поліцейські вилучили вагове обладнання, вантажопідйомне обладнання,  металеві вироби.

Підпільний бізнесмен займався скуповуванням у населення брухту чорних металів без дозвільних документів на такий вид діяльності.

У суботу ковельські поліцейські виявили ще один незаконний пункт прийому металобрухту. На момент перевірки жодних дозвільних документів на прийом металобрухту у власників теж не було. 

З місця пригоди вилучили електронні ваги, козловий кран та близько 15-ти тон брухту.  

За обома фактами нині тривають кримінальні провадження за статтею 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці попереджають: прийом брухту кольорових і чорних металів фізичними особами, надання приміщень та споруд для розташування незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту, а також безпосередня організація незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту карається законом.

Джерело: Ковельський відділ поліції Волинської області.
Telegram Channel