Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
33-річний чоловік загинув під час браконьєрства

Трагічний випадок на риболовлі.

Фото Pixabay.

33-річний чоловік загинув під час браконьєрства

На озері у Яворівському районі Львівщини від удару струмом помер рибалка

Увечері у неділю, 14 червня, в озері виявили тіло 33-річного львів’янина. Попередньо відомо, що чоловік рибалив і загинув від удару струмом під час глушіння риби. Такий спосіб риболовлі є варварським і заборонений в Україні, повідомляє ZAXID.NET.

Нещасний випадок стався близько 21:30 у неділю під час риболовлі на озері неподалік села Прилбичі. На озері правоохоронці виявили гумовий човен – рибалки у ньому не було.

Під час пошуково-рятувальної операції водолази знайшли та підняли на поверхню тіло загиблого. Ним виявився 33-річний львів’янин. На його тілі були виявлені ушкодження, характерні для ураження електричним струмом.

Як повідомили в поліції Львівщини, нещасний випадок стався близько 21:30 у неділю під час риболовлі на озері неподалік села Прилбичі. На озері правоохоронці виявили гумовий човен – рибалки у ньому не було.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Тіло загиблого скерували на судово-медичну експертизу, яка встановить точну причину загибелі чоловіка.

Telegram Channel