Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Володимирі-Волинському закрили усі відділення ПриватБанку

Відділення ПриватБанку у Володимирі-Волинському будуть зачинені доти, доки в місті не покращиться епідеміологічна ситуація.

Фото БУГ.

У Володимирі-Волинському закрили усі відділення ПриватБанку

Банківська установа у Володимирі-Волинському не працює з 15 червня. Причина – погіршення епідеміологічної ситуації в місті

Спеціаліст із комунікацій ПриватБанку у Волинській області Анджела Дзіндзюра у коментарі БУГу пояснила, що таке рішення прийняли, аби убезпечити здоров’я як працівників, так і клієнтів.

Під час карантину банківська установа навіть запровадила віртуальну платіжну картку, яку можна оформити самостійно через термінал.

«Це не забаганка ПриватБанку, нам це теж не вигідно, адже ми несемо фінансові збитки. Але ми прийняли це рішення, аби убезпечити наших співробітників і наших клієнтів теж. Адже площа цих відділень не дозволяє обслуговувати відразу декілька осіб і люди скупчуються за дверима. Ми дбаємо про своїх співробітників і наших клієнтів, а також про їхнє здоров’я, саме тому й закрили усі відділення нашого банку», – зазначила Дзіндзюра.

Вона запевнила, що усі послуги клієнти ПриватБанку можуть отримати в онлайн режимі. Під час карантину банківська установа навіть запровадила віртуальну платіжну картку, яку можна оформити самостійно через термінал.

«Наші клієнти можуть отримати усі необхідні їм послуги в онлайн режимі через Приват24. Також працюють наші банкомати і термінали, в яких теж можна здійснити до 70% усіх банківських послуг. Навіть оформити банківську картку можна онлайн. Це йде віртуальна Digital картка якою можна розраховуватися, здійснювати платежі і оплати в інтернет-магазинах», – зауважила Дзіндзюра.

Джерело: БУГ.
Telegram Channel