Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Камінь-Каширська районна рада «перекроїла» бюджет

Збільшено субвенцію з метою надання державної підтримки особам з особливими освітніми проблемами

Фото: Камінь-Каширська РДА.

Камінь-Каширська районна рада «перекроїла» бюджет

Відбулося позачергове засідання Камінь-Каширської районної ради. У роботі сесії взяв участь і перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік

Як завше, розглянули бюджетні питання, зокрема внесли зміни до головного фінансового документа району. Так, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 3 червня 2020 року району збільшено субвенцію на 134,7 тис. грн з метою надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами. Згідно зі ще одним розпорядженням голови ОДА від 3 червня виділено субвенцію зі спеціального фонду обласного бюджету на здійснення природоохоронних заходів у сумі 120 тис. грн. Ці кошти скерують на реконструкцію гідротехнічної споруди загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Карасин.

На основі цього 77 тис. грн спрямовують на співфінансування для придбання телемедичного обладнання амбулаторіям загальної практики сімейної медицини району; 100 тис. грн – на співфінансування ремонту автомобільних доріг Т-03-11 Седлище – Камінь-Каширський – Ковель та Т-03-08 Ратне – Камінь-Каширський – Любешів; 33 тис. грн – на ремонт ДНЗ села Видерта .

Разом з тим, обранці громади переглянули призначення виділених коштів з вільних залишків районного бюджету. На основі цього 77 тис. грн спрямовують на співфінансування для придбання телемедичного обладнання амбулаторіям загальної практики сімейної медицини району; 100 тис. грн – на співфінансування ремонту автомобільних доріг Т-03-11 Седлище – Камінь-Каширський – Ковель та Т-03-08 Ратне – Камінь-Каширський – Любешів; 33 тис. грн – на ремонт ДНЗ села Видерта. Про це повідомляє сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Telegram Channel