Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Україна увійшла в п'ятірку рейтингу найдешевших мобільних інтернетів світу

Доступний за ціною інтернет для українців.

Фото Pixabay.

Україна увійшла в п'ятірку рейтингу найдешевших мобільних інтернетів світу

Стало відомо, що український мобільний зв'язок один з найдоступніших у світі

Вартість мобільного інтернету в Україні одна з найнижчих у світі – ми п’яті серед 228 країн і територій за цим показником, повідомляє UA.NEWS.

Такі дані дослідження Worldwide Mobile Data Pricing League, яке регулярно проводить Cable.co.uk.

Україна посідає п’яте місце, оскільки середня вартість мобільного інтернету в нашій державі становить $0,46 (≈12,50 грн).

Найбільше за гігабайт мобільного інтернету доведеться заплатити на острові Святої Єлени, що у Великій Британії. Середня вартість тут становить $52,5. Серед найдорожчих також автономні заморські території Об’єднаного Королівства Великої Британії Фолклендські острови ($40,41), Республіка Науру ($30,47), Бермудські острови ($28,75) і Республіка Сан-Томе і Принсіпі ($28,26).

Якщо говорити про найдешевший мобільний інтернет у світі, то його можна знайти в Індії. Один гігабайт обійдеться в середньому у $0,09. Тут навіть можна придбати тарифний план, де 1 ГБ коштуватиме всього $0,02. На другому місці — Ізраїль із середньою вартістю за 1 ГБ — $0,11. Далі за рейтингом Киргизстан ($0.21) та Італія, що може похвалитися найдешевшим мобільним інтернетом у Європі, — лише $0.43. Україна посідає п’яте місце, оскільки середня вартість мобільного інтернету в нашій державі становить $0,46 (≈12,50 грн).

Раніше повідомлялося, що Європейська комісія планує ввести податок на доходи для великих технологічних компаній. Він буде нараховуватися не за місцем їх реєстрації, а на основі того, де знаходяться користувачі послуг.

Telegram Channel