Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку реконструюють спорткомплекс

Ще донедавна приміщення нагадувало фільми жахів.

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцьку реконструюють спорткомплекс

Дитячо-юнацька спортивна школа №3 перероджується в сучасний спортивний комплекс

Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа №3 Луцької міської ради» знаходиться в мальовничій зоні міста — Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки поруч з зоопарком та річкою Стир. Ще донедавна приміщення нагадувало фільми жахів. Якщо ззовні вигляд був більш-менш пристойним, то всередині — катастрофа. Грибок поїв усі стіни, в деяких місцях провалювалася підлога, а про роздягальні та санвузли мова взагалі не йшла. Попередні власники (ФСТ «Спартак») не звертали увагу на приміщення багато років, а фактично виконували функцію власників майна, інформує Луцька міська рада.

Усе кардинально змінилося у 2018-му році, коли господарем приміщення стала Луцька міська рада. Його міська рада придбала за 3,3 млн грн.

Нині ж взялися за ігровий зал та санвузол з роздягальнею на другому поверсі, які обіцяють відремонтувати до кінця червня.  

На базі колишнього «Спартака» створили ДЮСШ №3 та розпочали відроджувати занедбане приміщення. Нині тут близько чотирьохсот вихованців.  Діти займаються у п’яти секціях: боксу, важкої та легкої атлетики, тенісу та художньої гімнастики.

У минулому році за виділені кошти зробили капітальний ремонт роздягальні, туалету та душової на першому поверсі. Встановили опалення та освітлення, замінили вхідні та пожежні двері. Нині ж взялися за ігровий зал та санвузол з роздягальнею на другому поверсі, які обіцяють відремонтувати до кінця червня.

На черзі – ремонт фойє та сходової клітки. Зробити все повинні до кінця 2020-го року.

Telegram Channel