Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині мікроавтобус злетів у кювет — двоє постраждалих

Не врахував стан дорожнього покриття і потрапив в ДТП.

Волинь-нова

На Рівненщині мікроавтобус злетів у кювет — двоє постраждалих

Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 16 червня, близько 13-ї години на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» неподалік села Дерть

Поліцейські Рокитнівського відділення на місці події встановили, що 47-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito», житель Сарн, не врахував стан дорожнього покриття, у зв’язку з дощовою погодою, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив з’їзд мікроавтобуса у кювет, боком зачепивши дерево.

У 19-річного жителя Сарненського району діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом плечової кістки. У 60-річної сарненчанки попередньо виявили забої та перелом руки. Після надання першочергової допомоги їх відправили на лікування у медзаклад за місцем проживання.

Унаслідок ДТП до Рокитнівської лікарні доставили двох пасажирів: у 19-річного жителя Сарненського району діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом плечової кістки. У 60-річної сарненчанки попередньо виявили забої та перелом руки. Після надання першочергової допомоги їх відправили на лікування у медзаклад за місцем проживання.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій за результатами освідування у медзакладі був тверезий.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel