Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Ковелі ще чотири школи перейменують у ліцеї

Комісія міської ради погодила зміни.

Фото: ztv.zp.ua

У Ковелі ще чотири школи перейменують у ліцеї

Сесійні матеріали відповідно до функціональної спрямованості розглянула постійна комісія з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ ї і молоді та релігії. Її засідання відбулося під головуванням Ігоря Ткачука, за участю членів комісії - Олени Клімашевської, Валерія Гарбара, Валерія Кубая, заступника міського голови Ігоря Прокопіва та секретаря міської ради Віри Федосюк

Депутати погодили низку проєктів рішень, що стосуються змін, передбачених реформуванням освіти в Україні. Йдеться про перейменування навчальних закладів, затвердження нових редакцій їхніх статутів. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти. ЗОШ №10, СШ №3, НВК №13, міська гімназія стануть ліцеями, а ДНЗ №9 «Пролісок» - закладом дошкільної освіти.

ЗОШ №10, СШ №3, НВК №13, міська гімназія стануть ліцеями, а ДНЗ №9 «Пролісок» - закладом дошкільної освіти.

Закінчуються строкові трудові договори (контракти) з директорами названих шкіл. Тож обранці громади підтримали проєкти рішень про проведення конкурсів на посади керівників та затвердження Положення про конкурс.

Проголосувала комісія і за внесення змін до Місцевої програми розвитку культури та мистецтва на 2020 рік.

Джерело: Ковельська міська рада
Telegram Channel