Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинським фермерам запропонували організувати ярмарок на Новому ринку

Фермери, які годують лучан отримали Подяки.

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

Волинським фермерам запропонували організувати ярмарок на Новому ринку

Учора вперше в Україні відзначали День фермера на державному рівні

З нагоди цієї події заступник міського голови Луцька Григорій Недопад вручив Подяку Луцького міського голови Олегу Галасуну, голові асоціації фермерів та приватних землевласників Луцького району. Пан Олег докладає значних зусиль для розвитку фермерства на Волині, організовує діяльність ярмарків сільськогосподарської продукції від виробників. В час карантину допомагає підтримувати безпечну торгівлю із дотриманням правил протиепідемічного захисту.

Це допоможе активізувати діяльність Нового ринку і забезпечить нову площину для реалізації продукції безпосередньо від наших виробників.

«Користуючись нагодою, щиро вітаю всіх фермерів із професійним святом! Дякуємо Вам за Вашу непросту працю, яка розвиває наш край і стає основою розвитку сільського господарства, забезпечує людей якісною і корисною продукцією. Успіхів Вам, достатку і підтримки від держави! Дякую за співпрацю!», - сказав заступник мера.

Григорій Недопад принагідно запропонував фермерам ідею проведення ярмарків сільськогосподарської продукції на Новому ринку. «Фермери дуже позитивно поставилися до цієї ідеї і готові спільно приступати до її реалізації. Це допоможе активізувати діяльність Нового ринку і забезпечить нову площину для реалізації продукції безпосередньо від наших виробників. Поліпшене транспортне сполучення з Новим ринком і підтримка фермерів стане ще одним поштовхом для розвитку нової торговельної території», - зазначив чиновник.

Telegram Channel