Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучани вимагають від міськради схаменутися, і не допустити відключення гарячої води в розпал пандемії коронавірусу

Депутатам того не зрозуміти: в їхніх апартаментах - індивідуальні бойлерні...

Фото Укрінформ.

Лучани вимагають від міськради схаменутися, і не допустити відключення гарячої води в розпал пандемії коронавірусу

Адже холодною митися набагато проблематичніше

Лучанин Юрій Панасюк зареєстрував електронну петицію наступного змісту:

«Сьогодні Волинська область є однією з рекордсменів з поширенню коронавірусу. А вже найближчим часом розпочнеться планове масове відключення гарячої води. Це може спричинити до масового спалаху захворюваності.

Рекомендація МОЗ мити руки з милом. Але в літній період через високі температури є відкритими набагато більші ділянки тіла, на які також можуть осідати частинки вірусу, і які також варто було б мити частіше.

Рекомендація МОЗ мити руки з милом. Але в літній період через високі температури є відкритими набагато більші ділянки тіла, на які також можуть осідати частинки вірусу, і які також варто було б мити частіше. Якщо в звичайній ситуації людина змогла б прийти додому і помитися під душем, то дії комунальників спричинять те, що небагато людей погодиться декілька раз на день гріти гарячу воду щоб помитися. Зв'язок простий: людина помила руки холодною водою, а потім взялася помитими руками за іншу відкриту частину тіла, що нівелює сам результат від миття рук.

Життя і здоров'я багатьох людей є незрівнянно ціннішими за можливість аварій на тепломережі, саме тому сьогодні, при стрімкому зростанні захворюваності, необхідно при можливості відмовитися від відключення гарячої води, а якщо це неможливо, то скоротити його термін», - йдеться в тексті петиції, яка швидко набирає голоси на свою підтримку.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel