Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
UA:ВОЛИНЬ покаже сьогодні Божественну літургію на полі Берестецької битви. Її очолить предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній

У цій місцині лунатиме молитва за героїв історичної битви, а також воїнів, які віддали життя за незалежність і цілісність України.

Фото rivne-cerkva.rv.ua.

UA:ВОЛИНЬ покаже сьогодні Божественну літургію на полі Берестецької битви. Її очолить предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній

Особлива служба відбудеться із нагоди 369-ї річниці битви під Берестечком

Цієї неділі, 21 червня, о 9:00 на телеканалі UA: ВОЛИНЬ, на сайті мовника онлайн та на Facebook сторінці Суспільного Волині відбудеться трансляція Божественної літургії у Свято-Георгіївському монастирі на Козацьких могилах із нагоди 369-ї річниці битви під Берестечком. Богослужіння очолить предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній.

На території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» митрополит Епіфаній разом із запрошеним духовенством помолиться за героїв битви під Берестечком, а також воїнів, які віддали життя за незалежність і цілісність Української держави. Після завершення літургії відбудеться заупокійна літія за полеглими козаками й новітніми українськими героями, які боролися за незалежність України в наш час, а також урочиста хода й покладання квітів до пам’ятника героям Берестецької битви.

 Після завершення літургії відбудеться заупокійна літія за полеглими козаками й новітніми українськими героями, які боролися за незалежність України в наш час, а також урочиста хода й покладання квітів до пам’ятника героям Берестецької битви.

Трансляцію супроводжуватиме переклад жестовою мовою. Зазначимо, із 3 травня суспільні телеканали на час карантину транслюють богослужіння щонеділі.

Telegram Channel