Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Шацьких озерах оновили туристичний маршрут

Милуватись Шацькими озерами можна з нової вежі.

Фото Шацький НПП.

На Шацьких озерах оновили туристичний маршрут

Поєднання лісових та озерних ландшафтів, інтенсивне туристичне освоєння дало змогу сформувати на території Шацького нацпарку низку туристичних маршрутів, одним із різновидів яких є екологічні стежки

 

  За допомогою таких стежок поглиблюються і поширюються знання про природу. Це в свою чергу сприяє екологічному вихованню та підвищує відповідальність людей за збереження навколишнього середовища.

Стежка проходить повз одного з найбільших озер Шацького поозер’я – озера Пулемецького. Крім того, саме на цьому маршруті ви зможете спостерігати за «пташиним царством» на озері Мале Чорне.

Працівники парку оновили екологічну стежку «Три озера»: встановили нові інформаційні аншлаги та спостережні вежі. Тож тепер вона стане не лише об’єктом для проведення екологічних спостережень та досліджень, а й об’єктом для цікавих екскурсій. Стежка проходить повз одного з найбільших озер Шацького поозер’я – озера Пулемецького. Крім того, саме на цьому маршруті ви зможете спостерігати за «пташиним царством» на озері Мале Чорне.

 

 Чекаємо відвідувачів на оновленій екологічній стежці.

Нагадуємо, що у межах території Шацького національного природного парку діє три екологічні стежки. Окрім «Три озера» можна відвідати також екостежки  «Світязянка» та «Лісова пісня». Вони оснащені інформаційними аншлагами, оглядовими точками та пунктами відпочинку.

Пресслужба Шацького НПП.

Джерело: Пресслужба Шацького НПП.
Telegram Channel