Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Рівненським рятувальникам придбали «Tornado F50 LONG»

За плавзасіб заплатили 400 тисяч гривень.

Фото ДСНС у Рівненській області.

Рівненським рятувальникам придбали «Tornado F50 LONG»

Плавзасіб використовуватимуть для пошуку і порятунку людей

На базі обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах проведено показову демонстрацію роботи судна на повітряній подушці «Tornado F50 LONG», придбаного за 380 тисяч гривень з місцевого бюджету.

За словами начальника головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергія Крука, судно використовуватимуть для пошуку і порятунку людей під час повеней і паводків, а також на болотистій місцевості.

Судно використовуватимуть для пошуку і порятунку людей під час повеней і паводків, а також на болотистій місцевості.

За кошти обласного бюджету також в цьому році закупили 4 намети та інше оснащення. Якщо порівняти з іншими областями, то ми можемо похвалитися наявним спорядженням, - додав Сергій Крук.

Перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк висловив вдячність рятувальникам за їхню роботу, а також локалізацію лісових пожеж на території зони відуження Чорнобильської АЕС і вручив їм почесні грамоти і відзнаки.

Начальник Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук зауважив, що 55 плавців-рятувальників підготовлено для несення служби на сезонних відомчих рятувальних постах, забезпечено готовність плавзасобів для патрулювання водойм і надання допомоги потерпілим на воді.

Валентин СТАВСЬКИЙ.
 

Telegram Channel