Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Огляд Xiaomi Mi Band 4

Гаджет аналізує якість сну і розуміє, коли вам краще прокинутися.

Фото stylus.ua.

Огляд Xiaomi Mi Band 4

У порівнянні з трекером третьої серії, Xiaomi Mi Band 4 відображає ще більше інформації завдяки збільшеному і тепер кольоровому AMOLED-екрану, який прийшов на зміну монохромному.

Гаджет полюбився покупцям ще на старті продажів і, незважаючи на те, що після виходу пристрою минуло більше року, покупка Mi Band 4 все ще актуальна. Про особливості та можливості Сяомі Мі Бенд 4 розповість інтернет-магазин «Стилус».

 

 Придбати смарт-трекер Сяомі четвертого покоління можна в інтернет-магазині «Стилус». При цьому ціна на Xiaomi Mi Smart Band 4 досить вигідна, особливо після виходу Mi Band 5. Відправка товару можлива в будь-яке місто України.

Звичний корпус із захистом від вологи

Гаджет отримав впізнаваний дизайн – корпус-капсула з кольоровим або класичним чорним ремінцем з силікону. Передбачений вологозахист: трекер витримує занурення на глибину до 50 метрів. З ним можна плавати, пірнати, займатися дайвінгом, приймати душ і багато іншого. У продажу Мі Бенд 4 представлений з ремінцями чорного, червоного, синього і помаранчевого кольорів.

Тепер з кольоровим екраном

У четвертому поколінні встановили екран на 40% більший, аніж у Mi band 3. Це означає, що на пристрої міститься ще більше інформації, а текст видно чіткіше і детальніше. Діагональ дисплея становить 0,95'', роздільна здатність - 120x240 пікселів. Показник яскравості склав 400 ніт, за рахунок чого навіть в яскравий сонячний день інформація зчитується відмінно. Також є захисне 2,5D-скло, яке протистоїть появі подряпин.

 

 Моніторинг активності з Xiaomi Mi Band 4

Смарт-браслет веде трекінг активності в різних видах спорту:

  • Біг на біговій доріжці і на вулиці.
  • Їзда на велосипеді.
  • Плавання.
  • Прогулянки.

Можете займатися в тренажерному залі або на вулиці, трекер Mi band 4 рахує кроки, калорії і кілометраж однаково точно в будь-якому місці. Для цього розробники встановили надточні датчики: трьохосевий датчик, акселерометр, пульсометр, гіроскоп. Вони відображають інформацію про кількість спалених калорій, пройдених кілометрів і зроблених кроків. Більш детальну інформацію можна подивитися в додатку Mi Fit, що доступний для скачування в магазинах App Store і Play Market для гаджетів, які працюють на:

  • Android 4.4;
  • iOS 9.0 і новіше.

Розумний будильник

Якщо ви постійно прокидаєтеся з почуттям втоми і ліниво збираєтеся на роботу, то Мі Бенд 4 вирішить цю проблему. Завдяки розумному будильнику гаджет аналізує якість сну і розуміє, коли вам краще прокинутися – він включає будильник у фазі швидкого сну, коли організм готовий до пробудження. І ви не відчуваєте себе так, ніби вас тільки що «вирвали зі сну».

 

 Ще продуктивніше і автономніше

Мі Бенд 4 базується на фірмовому чіпі Huangshan No.1, який набагато ефективніший від аналогів з архітектурою ARM Cortex-M4. Для створення власного плейлиста для пробіжок розробники передбачили 16-мегабайтне вбудоване сховище.

Завдяки акумулятору об'ємом 135 мАг трекер працює до 20 днів без підзарядки в режимі очікування. На відновлення запасу енергії до 100% йде 2 години.

В Mi Band 4 є бездротові інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi, NFC. Але оплата через NFC в Україні поки що не працює.
 

Telegram Channel