Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вибух у будинку у Києві: під завалами може бути не двоє, а більше людей

Найбільш постраждалу секцію демонтують, тому що відновленню вона вже не підлягає.

Фото НВ.

Вибух у будинку у Києві: під завалами може бути не двоє, а більше людей

Пресофіцер Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий допустив, що під завалами будинку на столичних Позняках, в якому стався вибух, може бути не двоє, а більше людей

Про це він заявив на брифінгу, повідомляє НВ з посиланням на hromadske. Рятувальники розбирають завали невеликими групами по три-чотири людини у зв'язку з тим, що є загроза обвалення будівельних конструкцій.

З місця вибуху вивезли близько 220 тонн будівельного сміття, а навколо будинку встановлені троси і балки, щоб запобігти руйнуванню конструкцій. Однак, як довго ще триватимуть розбори завалів, рятувальники не прогнозують.

Людям з сусіднього під'їзду дозволили зайти в квартири і забрати речі та документи.

Хорунжий додав, що людям з сусіднього під'їзду дозволили зайти в квартири і забрати речі та документи.

Нагадаємо, 21 червня в багатоквартирному будинку на Позняках в Києві прогримів потужний вибух. П'ятий, шостий, сьомий та восьмий поверхи були зруйновані. У результаті події загинули три людини. Доля двох осіб залишається невідомою. Під час вибуху шматки бетону засипали спортивний майданчик, а також розчавили припарковану під будинком машину і ще кілька пошкодили. За попередніми даними, стався вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння.

Найбільш постраждалу секцію демонтують, тому що відновленню вона вже не підлягає. Жителів тимчасово поселять в інтернат.

Джерело: НВ.
Telegram Channel