Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Луцьку буде утеплено та відремонтовано 34 громадських будівлі

Ремонтують фасад школи №22.

Фото Луцька міська рада.

В Луцьку буде утеплено та відремонтовано 34 громадських будівлі

Карантин — не завада проведенню капітальних ремонтів у закладах освіти міста. В цьому сьогодні переконалися заступник міського голови Ірина Чебелюк та радник міського голови Ігор Поліщук, які відвідали 22-гу та 26-ту школи, а також заклад дошкільної освіти №3

КЗ «Луцький НВК №26» - один з найбільших освітніх комплексів у місті, тому повинен відповідати сучасному рівню, як освіти, так і естетично. За кошти корпорації НЕФКО в школі замінили 270 вікон на сучасні та енергозберігаючі, капітально відремонтували дах та встановили індивідуальний тепловий пункт, а за ресурси міської ради закуплено 17 камер відеоспостереження. Залишилось зробити ремонт фасаду.

«Тут були проблеми з укріпленням будівлі. Їх ми усунули, - розповів Ігор Поліщук. - Зараз будемо намагатися з нашими партнерами з корпорації НЕФКО працювати для того, щоб зробити фасад школи, адже навколо багатоквартирні будинки і навчальний заклад відвідує величезна кількість дітей. Хочеться, щоб вони ходили в комфортну та естетично привабливу школу, яка ще й буде економити енергоресурси для нашого міста».

Тим часом, у школі №22 фасад та харчоблок уже ремонтують, а ІТП встановлено.

Тим часом, у школі №22 фасад та харчоблок уже ремонтують, а ІТП встановлено. Для потреб кухарів в їдальні встановлять душ та поставлять нову роздавальну лінію. На черзі — заміна вікон та утеплення даху. За сприятливих погодних умов будівельники повинні встигнути все зробити до 1 вересня.

Також ІТП встановлено й у закладі дошкільної освіти №3. В садочку також відремонтовано спортивну залу та вмонтовано автоматичну протипожежну сигналізацію. Пізніше зроблять ремонт покрівлі та замінять вікна.

«Загалом в місті буде утеплено та відремонтовано 34 громадських будівлі - школи, садочки, музичні школи, художня школа, басейн. Це покращить їх естетичний стан, адже більшість фасадів уже обсипаються. Усі заходи, яких ми вживаємо, дають велику економію коштів на енергоносіях», - підкреслив радник міського голови Ігор Поліщук.

 Відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel