Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Посадовицю виконавчої служби на Волині підозрюють у заволодінні понад 400 тисячами гривень держкоштів

Загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.

Фото pixabay.com.

Посадовицю виконавчої служби на Волині підозрюють у заволодінні понад 400 тисячами гривень держкоштів

Мова про працівницю Горохівського відділу, яку підозрюють у зловживанні службовим становищем

Прокурори Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури повідомили головному спеціалісту Горохівського районного відділу державної виконавчої служби про підозру  у службовому підробленні та привласненні чужого майна шляхом зловживання службовим становищем (ч.1 ст. 366, ч.ч. 2,3 ст. 191 КК України). Про це інформує 23 червня пресслужба прокуратури області.

Слідство вважає, що посадовиця 17 разів вказувала в офіційних документах – платіжних дорученнях – номер своєї банківської картки як номер стягувача, хоч не була стороною в провадженні.

Слідство вважає, що посадовиця 17 разів вказувала в офіційних документах – платіжних дорученнях – номер своєї банківської картки як номер стягувача.

Таким чином вона заволоділа понад 400 тис. грн державних коштів та розпорядилася ними на власний розсуд.

Нині головному спеціалісту повідомлено про підозру у вчиненні цих злочинів. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Зауважимо, що в разі доведення вини посадовиці загрожує покарання до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Telegram Channel