Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За заклики атакувати Верховну Раду чоловіку дали рік в'язниці

Мешканець Харкова збирався захопити парламент.

Фото kharkov.comments.ua.

За заклики атакувати Верховну Раду чоловіку дали рік в'язниці

Повідомляється, що чоловік у серпні 2019-го створив фейкову сторінку в соцмережі, де публікував заклики до повалення української влади

У Харківській області винесли вирок чоловіку, який закликав людей захопити райвідділ поліції, добути зброю і піти з нею в атаку на Верховну Раду. Про це йдеться в рішенні Дергачівського районного суду Харківської області.

Повідомляється, що чоловік у серпні 2019-го створив фейкову сторінку в соцмережі, де публікував заклики до повалення української влади. За задумом інтернет-користувача, він разом з однодумцями повинен був захопити Чугуївський райвідділ поліції, отримати там зброю, після чого вже озброєними піти в атаку на Верховну Раду та Адміністрацію президента. 

За задумом інтернет-користувача, він разом з однодумцями повинен був захопити Чугуївський райвідділ поліції, отримати там зброю, після чого вже озброєними піти в атаку на Верховну Раду та Адміністрацію президента.

У планах сепаратиста було також створення так званої «Харківської народної республіки». Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 109 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді одного року в'язниці без конфіскації майна.

 

Telegram Channel