Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Юннатка Мирослава змайструвала іграшку для жираф'ячого язика: аби у довгошиїх усе було гаразд із психікою (Фото)

Оце так!

Фото зі сторінки Київського зоопарку в Facebook.

Юннатка Мирослава змайструвала іграшку для жираф'ячого язика: аби у довгошиїх усе було гаразд із психікою (Фото)

Для цих тварин важливо діставати їжу в природній спосіб

Юннати Київського зоопарку не лише слухають лекції та навчаються піклуватись про тварин зоокуточка. Дехто займається справжньою науковою роботою.

«Сьогодні хочемо познайомити Вас з Мирославою та її дослідженням поведінки жирафів. Про те, що в жирафів довга шия, відомо усім. А от чи знали Ви, що у них ще й неймовірно довгий язик? І він так само допомагає цим дивовижним тваринам діставати листочки з високих гілок. Більш того, якщо тварина їсть з годівнички і не може реалізувати потребу добувати їжу природнім способом, це може призвести до стресу і патологічної поведінки. Тому наші юннати виготовили іграшку, з якої можна видобути смаколик лише за допомогою язика.

Якщо тварина їсть з годівнички і не може реалізувати потребу добувати їжу природнім способом, це може призвести до стресу і патологічної поведінки.

Чи сподобалася наша іграшка жирафикам і чи буде вона ефективною для задоволення їх природніх потреб – дізнаємося після тривалих спостережень. А зараз дякуємо відділу копитних тварин за співпрацю і допомогу з організацією дослідження та бажаємо успіхів Мирославі!», - йдеться в дописі Київського зоопарку.

 
Telegram Channel