Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Луцькспецкомунтранс» виявив незаконне користування каналізацією на околиці міста

Щоденні скиди нечистот власниками приватних домоволодінь є одним із джерел смороду.

Фото lutskrada.gov.ua.

«Луцькспецкомунтранс» виявив незаконне користування каналізацією на околиці міста

Мешканці мікрорайону Вишків замість фекальної зливали нечистоти у зливову каналізацію. Спеціалісти вказують, що це одна з причин смороду у тій частині обласного центру

Кілька домогосподарств у приватному секторі Вишкова незаконно зливали всі стоки у зливову каналізацію, використовуючи її замість фекальної. У результаті цих порушень усі відходи, без будь-якого очищення, потрапляли в річку Стир. Такі щоденні скиди нечистот власниками приватних домоволодінь є одним із джерел смороду на Вишкові. Про це інформує сайт Луцької ради.

Порушення виявили працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс» при обстеженні зливових дощових каналізацій, які перебувають на балансі підприємства. Порушників виявлено по вул. Вахтангова. Раніше подібне порушення зафіксували по вул. Кисленка, неподалік від ЖК «Яровиця». На порушників складено приписи та протоколи із зобов’язанням виправити ситуацію в найкоротші терміни.

На порушників складено приписи та протоколи із зобов’язанням виправити ситуацію в найкоротші терміни.

Обстеження приватних домоволодінь і надалі триватимуть в районі Вишкова, адже ряд будинків, розташованих понад річкою Стир, не під’єднані до каналізації й також підозрюються у несанкціонованих зливах нечистот, від чого можуть потерпати як місцеві мешканці, так і екологія.

 

 

Telegram Channel