Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
За добу поліцейські Волині виявили понад 2 тисяч рослин маку та коноплі

Усі незаконно  висіяні  рослини правоохоронці  вилучили.

Фото Волинська поліція.

За добу поліцейські Волині виявили понад 2 тисяч рослин маку та коноплі

Виявлені рослини вилучили та направили на дослідження. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань

 

 Учора на присадибній ділянці 55-річної жительки  Ратнівського району співробітники поліції виявили понад 1 тис. 200 рослин незаконного посіву маку. Дещо менше, 474 рослини, виявили правоохоронці на земельній ділянці, належній жительці Горохівського району, а на городі жительки Рожищеньского  району – 200 таких рослин.

Окрім цього, на присадибній ділянці жителя Ковельського району співробітники поліції знайшли понад 300 рослин коноплі. 

На присадибній ділянці жителя Ковельського району співробітники поліції знайшли понад 300 рослин коноплі. 

Усі незаконно  висіяні  рослини правоохоронці  вилучили. Їх направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

 

 За усіма фактами незаконного посіву, вирощування снотворного маку та  конопель  слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 310 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Волині застерігають: незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель тягне за собою  кримінальну відповідальність. Зокрема, ч. 2  ст. 310 Кримінального кодексу України, передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Волинської області. 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області. 
Telegram Channel