Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На Волині затримали наркоторговця

У його помешканні знайшли та вилучили наркотичні засоби, а також кошти, отримані злочинним шляхом від обігу наркотичної сировини.

Фото пресслужби ГУНП у Волинській області.

На Волині затримали наркоторговця

Правоохоронці затримали чоловіка, котрий займався наркопромислом у Нововолинську. Йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років

24-го червня працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП спільно із співробітниками Іваничівського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури затримали 39-річного зловмисника під час продажу чергової партії наркотичного засобу. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Чоловік в минулому тривалий час проживав у Маріуполі, згодом переїхав до Нововолинська, де й розпочав свій наркобізнес – торгівлю синтетичними наркотиками.

У його помешканні знайшли та вилучили наркотичні засоби, а також кошти, отримані злочинним шляхом від обігу наркотичної сировини.

Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання за вчинення майнових злочинів.

Співробітники поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання гастролера. У його помешканні знайшли та вилучили наркотичні засоби, а також кошти, отримані злочинним шляхом від обігу наркотичної сировини.

Нині вирішують питання щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України: йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів особою, яка раніше вчиняла один із злочинів. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Telegram Channel