Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині відновили пасажирські перевезення, але з обмеженнями

У межах 50% кількості місць для сидіння у транспорті.

Фото Суспільного.

На Рівненщині відновили пасажирські перевезення, але з обмеженнями

У Рівненській ОДА повідомили про відновлення роботи приміського, міжміського та внутрішньообласного транспорту. На час дії карантину перевізників перевірятимуть на дотримання обмежень

Від п'ятниці, 26 червня, у Рівненській області відновили роботу міжміського та приміського транспорту. Таке рішення прийняла обласна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) в Рівненській області, інформує сайт Суспільного.

«Водночас, на час дії карантину перевезення має здійснюватися в межах 50% кількості місць для сидіння у транспорті»– йдеться у повідомленні.

«Водночас, на час дії карантину перевезення має здійснюватися в межах 50% кількості місць для сидіння у транспорті»– йдеться у повідомленні. У пресслужбі додають, що для того, щоб запобігти поширенню коронавірусної інфекції, на автостанціях і в транспорті повинні бути дотримані усі карантинні заходи. І водії, і пасажири повинні мати засоби індивідуального захисту: захисні маски чи респіратори, і перебувати в них. Відповідні служби мають за цим слідкувати.

Telegram Channel