Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Прикордонників почали тестувати на наявність антитіл до коронавірусу SARS-CoV-2 (Відео)

Прикордонників тестують на антитіла до COVID-19.

Фото ДПСУ.

Прикордонників почали тестувати на наявність антитіл до коронавірусу SARS-CoV-2 (Відео)

У першу чергу проводяться тестування військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби України, які мали контакт з особами, хворими на COVID-19, а також тих, хто під час виконання службових обов’язків, змушений контактувати зі значною кількістю людей

Біологічний матеріал направляють на імуноферментний аналіз (так званий – ІФА-тест) в санітарно-епідеміологічний загін Києва. У найближчих планах управління охорони здоров’я Адміністрації Держприкордонслужби  є оснащення санітарно-епідеміологічних загонів відомства сучасним дороговартісним лабораторним обладнанням для діагностики коронавірусної інфекції методом полімеразної ланцюгової реакції (так звані – ПЛР-тести).

Станом на сьогодні, 26 червня зареєстровано 103  випадки захворювань на COVID-19 осіб з числа особового складу Держприкордонслужби.

Станом на сьогодні, 26 червня зареєстровано 103  випадки захворювань на COVID-19 осіб з числа особового складу Держприкордонслужби, які отримали відповідне лабораторне підтвердження, одужали 56, ще 46 осіб продовжують лікуватися – 15 стаціонарно та 31 – амбулаторно. На жаль, зафіксований один летальний випадок.

Також під контролем медиків наразі знаходяться понад 200 прикордонників, які контактували з хворими на COVID-19.

 

Telegram Channel